Chaacha Experience
Tag på en gastronomisk rejse gennem Indiens farverige køkkener og udvalgte verdenshjørner.
Chaacha Experience byder på 13 serveringer, hvor klassiske traditioner møder moderne fortolkninger. Fra sprøde snacks til krydrede hovedretter og en sød afrunding – her får du en helhedsoplevelse fyldt med smag, stemning og kærlighed til krydderierne.
Pris pr. person: 550,-
💧 Vand ad libitum (m./u. brus): 15,-
🥗 Snacks
- Puri Shots – sprøde hapser med kartoffel, sød yoghurt, tamarind og sev (Delhi)
- Tapioca Chips – luftige chips med krydret crouton-drys (Tamil Nadu)
- Roasted Cashew – varmt krydrede cashewnødder med garam masala, røget chili og havsalt (Goa)
🍴 Forretter
- Chaat Aubergine – sprød tempura-aubergine med risperler, ribs og frisk koriander (Uttar Pradesh)
- Masala Prawns – saftige Goa-rejer i krydret fiskemasala med et strejf af soja (Kerala)
- Momos – dumplings med shiitake og kammusling, serveret med skaldyrs-bisque (Nepal)
🍖 Mellemretter
- Chili Loin – mør okse med fermenteret chili, sort peber og sprøde ristede hvidløg (Hyderabad)
- Corn Ribs on Open Fire – søde, grillede majskolber med parmesan og masala-krydderi (Sydamerika/Bombay)
- Salmon Tartare on Papad – friskhakket laks med lime, mango og koriander på sprød papad (Japan/Indien)
🍲 Hovedretter
- Lam Chops – grillede lammekrone med garam masala, syltede rødbeder og knasende valnødder (Punjab)
- Curry of the Month – køkkenets sæsonudvalgte curry med masser af smag (Sri Lanka)
- Chili Cheese Samosa – sprød snack med ost, grøn chili og koriandercreme (Rajasthan)
🍨 Dessert
- Sri Lankan Vanilla – mango-passion sorbet med cremet vanilje, jaggery-karamel, kardemomme og ristede solsikkekerner (Sri Lanka)
550 kr.
pr. person
Gyldighed
1 år fra købsdato
Antal
{{amount}}
Du sparer
{{savings}} kr.
I alt
{{totalPrice}} kr.